Ploieștean condamnat la închisoare după ce și-a abuzat fata de 13 ani. ”Tati, eu sunt un copil, nu sunt iubita ta!”

Un bărbat de 34 de ani, din Ploiești, își va petrece următorii șapte ani după gratii. Instanța l-a găsit vinovat pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale de 13 ani.

Anul trecut, mama fetei, care era plecată la muncă în Spania de zece ani, a depus la Poliție o plângere după ce fiica sa i-a mărturisit că a fost agresată de bărbat.

Ulterior fata nu a mai fost crezută, ci internată într-un centru special, dar procurorii au reușit să probeze faptele agresorului inclusiv prin interceptări telefonice.

Libertatea a publicat astăzi fragmente dintre discuțiile purtate între agresor și victimă, inclusiv modul în care acesta a vrut să-și convingă fata să renunțe la plângere amenințând-o că se sinucide.

VICTIMĂ: Uite, fii atent! Eu o să vin acasă, doar dacă-mi promiți că nu mai faci ce mi-ai făcut, că n-o să mai vii la mine-n cameră, că n-o să te mai dezbraci, că n-o să te mai urci…

AGRESOR: Nu ți-am greșit cu nimic și-ți promite tati că nu te bate, nu nimic, că uite, mama, i-am dat numărul lu’ mama, ca să o sune pe mă-ta, să vadă. Vino acasă, babi!

VICTIMĂ: Vin acasă doar dacă-mi promiți că nu mai vii la mine-n cameră, că nu mai te dezbraci… AGRESOR: Nu mai vine tati nici în cameră, nicăieri. (…)

VICTIMĂ: O să-mi retrag și plângerea de la poliție doar dacă-mi promiți lucrurile astea. Deci, îmi promiți că nu mai… AGRESOR: Da, tati, fac orice, ce vrei tu, numai să știu eu că ești acasă, babi (n.l. – plânge), că m-am săturat cât am plâns, tati!

VICTIMĂ: Da promiți că nu mai îmi faci ce mi-ai făcut?

AGRESOR: Nu-ți fac nimic, am spus.

VICTIMĂ: Păi, promite, că nu mai te dezbraci, că nu mai te urci peste mine. AGRESOR: Nu mai vin nici la tine-n dormitor. Vin dacă te-ntreb ceva, dacă ți-e foame. Dacă vrei să mănânci, bine, dacă nu, iară bine.

VICTIMĂ: Păi, până… până la urmă eu sunt fata ta, nu sunt iubita ta, ți-am mai zis!

AGRESOR: Bine, așa e, tati, așa e! Te rog eu frumos.Te rog frumos, tati, te rog din toată inima.

Citeşte întreaga ştire: “Am rămas cu o traumă, pentru că eu sunt copil, nu sunt iubita ta!”. Dialogul cutremurător în urma căruia procurorii au probat că un tată și-a agresat fiica de 13 ani

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596