Cannabis cultivat în pădure la marginea orașului Galați – VIDEO

0

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au descoperit, într-o lizieră de pădure situată la marginea municipiului Galați, o cultură de cannabis.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au surprins, luni, 14 septembrie, în flagrant delict, doi tineri, în vârstă de 28 de ani, respectiv 22 ani.

Aceștia ar fi înființat, într-o lizieră de pădure situată la marginea municipiului Galați, o cultură de cannabis la începutul lunii iulie 2020, a anunțat IGPR.

„În urma activităților, au fost ridicate 30 de grame de marijuanna și plantele de cannabis. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „trafic de droguri de risc”, în care sunt cercetați cei doi bărbați”, a mai precizat IGPR.

Față de bărbatul de 28 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău