Ghiciți unde este semnul de ”parcare cu plată” pe strada Maramureș din Ploiești? FOTO

3

Un șofer ne-a trimis imagini de pe strada Maramureș din Ploiești unde semnul de ”parcare cu plată” este bine ascuns.

Mesajul cititorului:

”Uite așa arată un indicator de Parcare cu plată, pe str. Maramureș. Nefericiți vor fi cei ce nu se uită pe toți pereții și în toți boscheții, ca mine, iar la plecare își găsesc roata blocată de angajații SGU”.

Galerie FOTO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. Cate lucruri minunate s-ar pot face daca ar exista bunavointa, implicare, cadru organizational bine pus la punct, cateva proceduri de lucru, niscaiva training-uri pentru a cunoaste modul de aplicare si un sistem integrat functional bine gandit, care sa se intrepatrunda cu alte sisteme si sa lucreze eficient si eficace. Asa, ca ceasul elvetian. Nu este utopie, stiu ca se poate intrucat la altii functioneaza. Treziti-va romanilor, putem mai mult! EDUCATIA ESTE CHEIA SUCCESULUI!

  2. Eu am avut o surpriza si mai placuta atunci cand pe strada Maramures, strada cu sens unic, acum vreo 4 ani, semnul de „Parcare cu Plata prin Sms” era pus la iesirea de pe strada, aproape de LMV. Mi-am gasit roata blocata pentru folosirea regulamentara a parcarii si a trebuit sa chem politia si, in urma discutiei cu avocatul, am facut o plangere pentru inselaciune, dupa prelevarea de fotografii de la fata locului. Mi-a fost ridicata masina si am fost amenintat ca va trebuii sa platesc si taxele de ridicare si stocare a masinii, in cazul in care nu cooperez. La 3 zile dupa depunerea plangerii si a dosarului la judecatorie, am fost contactat de SGU, sa renunt la toate plangerile in schimbul eliberarii masinii fara alte taxe sau amenzi. Am decis, dupa o discutie cu avocatul, ca asta e cel mai bun drum de urmat. Aveti grija la abuzuri.

  3. Excelent, dl. Dan !!! Asa trebuie procedat cu cei care vor sa ia banii degeaba, de preferat de la cei corecti. Cum am mai spus-o, in repetate randuri, in zona „Lumea copiilor”, unde opresc valutistii, smecherii si unii privati, nu se blocheaza nicio roata, iar circulatia se face infernal, pe o banda. O reactie a SGU ???

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău