Pacient suspect Covid-19, internat la un spital din Ploiești, transferat cu elicopterul. Nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă în Prahova – VIDEO

1

Un pacient suspect de Covid-19, internat la un spital din Ploiești, a necesitat, marți, transferul cu elicopterul la o unitate medicală din Medgidia, pe motiv că nu mai sunt locuri libere la Terapie Intensivă în Prahova.

Surse medicale susțin că starea pacientului suspect de Covid-19, care prezenta și alte probleme de sănătate, respectiv obezitate și diabet, internat la un spital suport din Ploiești, s-a deteriorat rapid, acesta având nevoie de transferul la Terapie Intensivă.

Cum în Prahova nu mai erau locuri libere la Terapie Intensivă, autoritățile sanitare au solicitat sprijin Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției (CNCCI) pentru transferul pacientului, cu ajutorul unui elicopter, la o altă unitate medicală din țară.

Pacientul a fost preluat de un elicopter și transferat la un spital din Medgidia.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis imagini cu elicopterul care a aterizat la stadionul Astra, pentru a prelua pacientul.

1 COMENTARIU

  1. De remarcat faptul că Observatorul ph e la curent cu toate noutățile de sănătate, mai puțin cu protestul cadrelor medicale din UPU -SJUP.A inceput cenzura domnilor /doamnelor jurnaliste?la fel nu mai sunt comentarii ale cititorilor!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău