Bărbat în vârstă de 66 de ani, din Mănești, căutat de două zile de familie. UPDATE

0

Un prahovean în vârstă de 66 de ani domiciliat în comuna Mănești e căutat de două zile de familie după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit.

UPDATE Bărbatul a revenit la domiciliu, fără să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Comunicatul IPJ Prahova

La data de 13 august a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Mănești au fost sesizați de un bărbat din comuna Mănești, despre faptul că unchiul său, în vârstă de 66 de ani, numitul MATEI ION, a plecat de la domiciliu în mod voluntar pe data de 12 august a.c., în jurul orei 07.20 și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente:

1,65 metri înălțime, greutate aproximativ 60-65 kg, corpolent, păr grizonat, drept, scurt, prezintă calviție, față ovală, ochi căprui, nebărbierit.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni din stofă de culoare închisă (grena), tricou cu dungi orizontale alb cu negru, încălțat cu pantofi sport de culoare neagră, iar pe cap purta o șapcă de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău