Scene scandaloase în centrul Ploieștiului. Bărbat reclamat că s-a dezbrăcat și a făcut gesturi obscene în fața unei femei

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a ajuns la poliție după ce a fost reclamat, joi, că s-a dezbrăcat și a făcut scene obscene în zona centrală a Ploieștiului. Individul a fost prins la scurt timp de jandarmi. Acesta a fost dus la poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, care se afla în patrulare pe raza Municipiului Ploiești, a fost sesizat de către o femeie care a reclamat faptul că „un bărbat, în vârstă de aproximativ 47 ani, în zona Bloc 7 etaje, la intersecția străzilor Republicii cu Gheorghe Lazăr, s-a dezbrăcat în fața acesteia făcând gesturi obscene și încercând să o atingă”.

Jandarmii, în urma celor relatate și a descrierii date de femeie, au efectuat verificări în zonă, iar într-un interval de numai trei minute au reușit identificarea persoanei în cauză.

Bărbatul a fost găsit în zona Parcului Nichita Stănescu.

„În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru comiterea infracțiunii de „Ultraj contra bunelor moravuri” în conformitate cu prevederile art.375 din C.P. Cel în cauză, împreună cu documentele întocmite, a fost predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor”, a precizat IJJ Prahova.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596