Lista localităților din Prahova care primesc finanțare, în baza parteneriatului cu Consiliul Județean

1

Consiliul Județean a alocat 23 de milioane de lei pentru localitățile din Prahova, în vederea realizării unor lucrări de infrastructură, dar și pentru o serie de obiective aflate în derulare.

Din totalul de 23 de milioane de lei, cea mai mare sumă, de 22,4 milioane de lei, a fost repartizată pentru lucrări aflate în derulare, în timp ce 600.000 de lei au avut ca destinație unitatea de asistență medico-socială de la Boldești-Scăeni.

Pe lista localităților pentru care se asigură finanțare din sumele economisite de Consiliul Județean figurează inclusiv municipiile Ploiești și Câmpina, precum și orașele Azuga, Băicoi, Breaza, Bușteni, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slănic, Urlați, Vălenii de Munte, dar și comunele din Prahova.

Municipiului Ploiești, de exemplu, i-a fost repartizată suma de 500.000 de lei pentru Parcul Memorial Constantin Stere (300.000 de lei pentru rețeaua de canalizare și 200.000 de lei pentru reabilitarea adăpostului de păsări exotice), în timp ce la Câmpina suma repartizată (111.000 lei) are ca destinație lucrări de întreținere prin așternere covor asfaltic.

Pe lista de obiective care vor fi finanțate în cadrul parteneriatului între Consiliul Județean și localitățile din Prahova figurează lucrări de reparații la infrastructura rutieră, alimentări cu apă, iluminat public, dar și reabilitări de baze sportive, reabilitări de școli și de locuri de joacă.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Aceasta lista reprezinta cei care s-au afiliat PSD și au pupat ,,poala „Preș. CJ Toader,de a-l susține la alegeri.Este lista rușinii nerealizarilor celui de mai sus mentionat,după 4 ani de ani de mandat!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău