Primarul din Tinosu s-a autoizolat la domiciliu, după ce primul test Covid-19 a fost pozitiv: „Am luat trei pastile paracetamol și mă simt bine”

2

Primarul din Tinosu, Iulian-Gabriel Andrei, a decis să facă testul Covid-19, la finele săptămânii trecute, iar rezultatul i-a sosit, ieri, după 5 zile, timp în care a decis să se autoizoleze la domiciliu. Astăzi, edilul a transmis rezultatul pozitiv al testului la DSP Prahova și așteaptă măsurile care vor fi dispuse.

Edilul comunei Tinosu ne-a povestit că a decis să facă testul Covid-19 după ce o persoană din familie a fost confirmată pozitiv.

„Vineri am fost la o clinică privată și am făcut testul care a ieșit pozitiv. Ca simptome m-am simțit la fel ca în cazul unei răceli ușoare. Ieri seară a venit rezultatul pozitiv al testului, dar eu m-am autoizolat la domiciliu încă de vineri. Astăzi am anunțat la DSP și aștept să-mi spună măsurile care se impun”, ne-a povestit edilul, care spune că acum se simte bine, după ce a luat trei pastile paracetamol și mai multe vitamine.

„Ca simptom era ca și cum aș avea o simplă răceală. Mă simțeam și un pic obosit. Am luat trei pastile de paracetamol și vitamine, la fel ca la orice răceală. Acum mă simt bine și cu siguranță dacă acum, la cinci zile, aș face testul acesta ar fi negativ”, a precizat edilul, care susține că, deși de joia trecută nu a mai trecut pe la Primărie, cu siguranță și colegilor li se va recomanda să facă testul.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Bravo dom’ Primar , foarte intelept mesajul , in traducere libera suna ceva de genul : Stati linistiti ca virusul asta este o nimica toata ! In loc sa indemnati populatia sa respecte masurile de igiena si distantare fizica , dvs. ii dati inainte cu o simpla raceala . Poate o fi o nimica toata pt dvs. dar pt persoanele cu afectiuni si seniori ,virusul asta reprezinta o amenintare reala . Tare imi este teama ca la cum intelegeti sa pastoriti comunitatea din Tinosu cu siguranta o sa mai auzim foarte curand de aceasta comuna.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău