Ce a pățit bărbatul cu COVID găsit de jandarmi la picnic în Sinaia

0

Bărbatul bolnav de COVID, care a fost găsit de jandarmii prahoveni, duminică, la picnic, la Cota 1000 din Sinaia, a fost plasat în carantină.

El va fi obligat să suporte toate cheltuielile, precum cazarea și masa.

”Bărbatul din judeţul Giurgiu confirmat pozitiv şi care trebuia să stea în izolare la domiciliu până la data de 2 august, inclusiv, dar a fost depistat de jandarmi în judeţul Prahova în timp ce făcea un grătar alături de copiii lui şi unii apropiaţi, a fost carantinat instituţionalizat pentru 14 zile pe cheltuiala lui.

Aşteptăm şi documentele de la autorităţile din Prahova conform cărora poate fi cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat, pentru Agerpres, prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei, notează digi24.ro

Bărbatul a declarat că el a fost greșit informat de autorități privind durata izolării la domiciliu: ”Am crezut că trebuie să stau acasă până pe 2 august, nu și duminică inclusiv”.

Bărbatul de 41 de ani, din județul Giurgiu, făcea parte dintr-un grup de șase adulți și patru copii veniți în acest weekend la munte, la Sinaia. (VIDEO AICI)

”În data de 02.08.2020, numitul M.M.M. din județul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfașura activități de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat în urma verificărilor că figura testat pozitiv COVID 19, cu refuzul internării în unitate spitalicească având măsura izolării la domiciliu în județul Giurgiu.

S-a impus informarea autorităților competente și întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de ”zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice””, se arată în comunicatul Jandarmeriei Prahova. 

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău