Patru angajați de la Primăria Puchenii Mari, depistați cu Covid-19. Activitatea a fost sistată până pe 6 august

Primăria Puchenii Mari a anunțat că patru angajați au fost depistați pozitiv cu Covid-19, motiv pentru care activitatea se suspendă până pe 6 august. Locuitorii care au nevoie de anumite servicii ale primăriei, pot trimite solicitările pe pagina de e-mail a instituției, dar și pe mai multe adrese de Facebook puse la dispoziție de reprezentanții administrației locale.

Anunțul Primăriei Puchenii Mari a fost făcut, vineri, pe o pagină de socializare.

„Dat fiind că 4 persoane din cadrul Primăriei Puchenii Mari au fost depistate pozitiv cu COVID-19, pentru protejarea contribuabililor, am hotărât să sistăm activitatea până pe 6 august 2020.

Sperăm să ne reîntâlnim cu dumneavoastră după data de 6 august fără alte evenimente majore și totodată dorim să le adresăm colegilor noștri urări de însănătoșire grabnică.

În cazul în care vă putem ajuta de la distanță nu ezitați să ne contactați pe adresa de e-mail a Primăriei sau pe prin intermediul paginilor de Facebook: https://www.facebook.com/PrimariaPucheniiMari
https://www.facebook.com/PrimarNegoiConstantin
https://www.facebook.com/PNL-Puchenii-Mari-480507688803791/”

Imediat după confirmarea celor patru cazuri de Covid-19, Primăria Puchenii Mari a luat toate măsurile pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului virus. La sediul administrației locale au fost efectuate operațiuni de dezinsecție, activități care vor fi derulate și în zilele următoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău