Cum să circuli cu tramvaiul dacă n-ai mască? Idei ca la Ploiești… nicăieri nu mai găsești!

1

Un cititor ne-a trimis astăzi două poze cu un tânăr care circulă cu tramvaiul prin centrul Ploieștiului. Nimic ieșit din comun până aici! Doar că tânărul nu ocupa un loc în tramvai, ci în afara lui.

Mod inedit de a circula cu transportul în comun la Ploiești surprins în imagini de un cititor al ziarului nostru.

Mai exact, totul s-a petrecut astăzi, 31 iulie, în jurul orelor 13.00, pe traseul 101, strada Gheorghe Doja, stația Piața Mihai Viteazul din Ploiești.

Imaginile nu prea au nevoie de comentarii și texte, dar totuși, putem să bănuim că tânărul agățat de tramvai fie și-a uitat masca de protecție acasă, fie nu suportă căldura din tramvai și a vrut o ventilație naturală.

În afară de presupunerile acestea, trebuie specificat faptul că, lăsând gluma deoparte, ce a făcut băiatul din imagini poate fi periculos!

Sperăm că a ajuns cu bine la destinație!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Sa nu va pese de astfel de indivizi nici voua,nici conducatorului vehiculului,nici legii,nici organelor de ordine publica.Daca a acceptat sa-si riste viata e problema lui.Legea trebuie data in asa fel incat pentru astfel de persoane care prin astfel de mecanisme isi pun viata in pericol,daca se intampla ceva sa fie lasate in voia sortii.Numai asa putem scapa de astfel de indivizi.Trebuie sa fie lasati in voia sortii,iar daca respectiva persoana nu recunoaste ca e vinovata pentru ca si-a riscat viata,atunci sa i se aplice acelei persoane masurile prevazute de lege pentru punerea in pericol a conducatorului vehiculului.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău