Ploiești: Percheziții la persoane bănuite de tâlhărie calificată, lipsire de libertate și conducere fără permis

0

În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat trei percheziții pe raza județului Prahova, la  domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate și conducere fără permis.

Din cercetări a rezultat faptul că, la începutul lunii iunie, persoanele bănuite ar fi săvârșit asupra unui bărbat o infracțiune de lipsire de libertate și, totodată, ar fi sustras, prin violență, bunuri personale și bani. Totodată, una dintre persoanele bănuite ar fi condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ  7.000  de  lei.

De la domiciliile acestora au fost recuperate bunuri și bani, ce par a face obiectul activității infracționale. În urma perchezițiilor și a probatoriului administrat, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău