Purtarea măștii în spații deschise ar putea deveni obligatorie și în Prahova. Autoritățile așteaptă hotărârea de guvern

1

Evoluția epidemiei Covid-19 în Prahova (101 cazuri noi și 40 de cazuri reconfirmate doar astăzi) ar putea duce la obligativitatea purtării măștii de protecție și în spații publice deschise. O propunere în acest sens a fost făcută ieri seară de Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova așteaptă emiterea Hotărârii de Guvern în baza căreia ar urma să implementeze anumite măsuri, printre care și obligativitatea purtării măștii în spații publice deschise și locuri aglomerate pentru județul Prahova.

Ulterior, în Prahova va fi convocată o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în care se vor supune spre dezbatere și aprobare noile măsuri.

Vă reamintim că ieri seară CNSU a dat publicității o listă cu propuneri de noi măsuri pentru combaterea răspânirii Covid-19, printre care obligativitatea purtării măștii în spațiile publice deschise și aglomerate și scurtarea programului teraselor.

Citește și: Masca devine obligatorie, în anumite intervale orare, în spațiile deschise, unde sunt zone aglomerate, din București

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Un nou focar de covid’19 la SJUP,secția neurochirurgie,personal și pacienti infectati.De ce s-au infectat?s-au internat pacienții fără a li se face testul,in graba de ai opera(umplerea portofelelor, că de ,șpaga e sport national în spital).Rezultatul secția este evacuata si închisă. Mulțumim Managerului,SPIAAM și șefului de secție pentru asta!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău