Raportare Covid-19, în Prahova: Peste 70 de cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore

0

La nivelul județului Prahova, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 71 de noi cazuri de Covid-19. În secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 18 pacienți, dintre care nouă sunt intubați.

Până la această dată, potrivit datelor centralizate de DSP Prahova, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV 2 un număr de 1099 de persoane. Dintre acestea, 182 au fost declarate vindecate și externate, iar 50 au decedat.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Prahova, numărul cazurilor Covid-19 a crescut cu 71.

„Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 18 pacienți (nouă sunt intubați)”, a anunțat Prefectura Prahova.

Potrivit raportării DSP Prahova, dintre persoanele nou confirmate, opt sunt de la o societate de pe raza județului.

Ca urmare a acestui lucru, s-a dispus testarea personalului (55 de angajați) și identificarea contacților direcți în vederea recomandării de izolare la domiciliu pentru 14 zile.

În privința derulării activității, reprezentanții unității respective urmează să decidă și să comunice DSP soluțiile identificate.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău