Efectul raziilor în autobuzele din Ploiești. Jandarmii au prins doi arestați la domiciliu și un ”cuțitar”

0

Două persoane cu arest la domiciliu au fost prinse în autobuz de jandarmii din Ploiești. Un alt călător avea două cuțite la el. Toți circulau cu transportul în comun fără mască de protecție.

 Comunicatul Brigăzii Mobile de Jandarmi Ploiești:

Ieri seară, în jurul orelor 22:00, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiești, aflați în serviciul de patrulare în zona de sud a orașului, au depistat 2 persoane cu vârsta de 21, respectiv 30 de ani având dispusă măsura arestului la domiciliu.

Cei 2 bărbați fac parte dintr-un grup de 7 persoane care au fost legitimate de forțele ordine întrucât circulau cu un mijloc de transport în comun fără portul măștii de protecție.

În urma legitimării persoanelor și efectuării controlului corporal preventiv, s-au găsit asupra unui tânăr de 18 ani, 2 cuțite cu lungimea de aprox. 20 cm, jandarmii întocmind în acest sens acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” prevăzute la art. 372 din Codul Penal.

Totodată au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.  (art.65 lit.h)

În final, 3 persoane au fost conduse la sediul secției de poliție pentru luarea măsurilor legale.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău