Trei morți și 33 de noi îmbolnăviri COVID în ultimele 24 de ore în Prahova. Bilanțul din 12 iulie

0

În ultimele 24 de ore, în Prahova au fost raportate trei decese asociate covid și 33 de noi pacienți. Alți opt prahoveni, depistați pozitivi la testul pentru coronavirus, s-au externat la cerere.

Comunicatul Prefecturii Prahova:

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 765 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 38 au decedat, iar 161 au fost declarate vindecate și externate.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociat COVID 19 sunt:

-un bărbat (59 ani) , internat pe 7 iulie, decedat pe 11 iulie și care suferea de boala cardiacă ischemică, HTA, boală hepatică acută;

  • un bărbat (65 ani), internat pe 06 iulie, decedat pe 11 iulie și care avea HTA, diabet zaharat tip II și cancer;
  • un bărbat (73 ani), internat pe 10 iulie, decedat pe 11 iulie, suferea de obezitate grad I, HTA, boală cardiacă ischemică.

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 14 pacienți (opt sunt ventilați mecanic).

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Pe parcursul zilei de 11 iulie, au fost efectuate verificări la 215 de persoane dintre cele care aveau recomandare de izolare la domiciliu, alte 739 au fost legitimate, iar 230 de șoferi au fost opriți în trafic în vederea efectuării controalelor specifice acestui context.

Au mai fost verificate și 559 de societăți comerciale.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 177 de sancțiuni, în valoare de 17400 lei.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău