Directorul DSP Prahova despre cei care nu cred în COVID: ”Există pi specia homo atotștiutorus analfabetus funcționalis”

2

După ce acum două zile a postat un mesaj prin care atrage atenția asupra creșterii alarmante a numărului de îmbolnvăiri COVID, directorul DSP Prahova, Bogdan Nica, a revenit cu o nouă postare pe Facebook despre cei ce nu cred în existența coronavirusului.

Postarea directorului DSP Prahova pe Facebook:

”698 cazuri de Covid 19 azi… si remarc cu stoicism ca exista oameni care tot nu cred ca riscul este foarte mare…

Exista si specia: “homo atotștiutorus analfabetus funcționalis” care nu rateaza momentul sa posteze, evident cu mânie proletara diverse aberatii …

Stiu, pufoșilor, pamântul e plat, reptilienii, 5G, alea, alea.

Dar oamenii se îmbolnavesc , suferă si unii mor. Istoria se repeta, asa au fost si în 1918 liga împotriva purtarii măștilor si alți rătaciți.

Si au murit 50 de milioane de oameni.

Dacă nu crezi intr-o boala, asta nu înseamnă că nu te poate afecta. Pe tine , rudele, parintii sau pe ceilalti cu care te vezi.

PS: cu exceptia comentariilor unor postaci de partid(e) si a celor cu limbaj si atacuri suburbane, las comentariile la liber! Sa vedeti si sa va minunati!”

Reacțiile internauților, multe negative la adresa directorului DSP, nu au întârziat să apară:

””Pufosule”, n-a spus nimeni cu capul pe umeri că virusul n-ar exista și că nu-i periculos. Neîncrederea populației vine de la alt virus, mult mai periculos: virusul dictaturii. A specula orice, chiar și o nenorocire, ca să dai tunuri, nu-i cea mai bună metodă de a guverna o țară. Dar când ești la ordin…”

”Bogdan, nu cred ca pe toti care nu suntem atat de receptivi la mesajul ayatolahului Arafat trebuie sa ne caracterizezi astfel ! Unde naiba mai este libertatea de opinie in care voi, liberalii , credeti cu sfintenie ? De ce toata lumea trebuie sa gandeasca si sa simta ca voi ? Uite, eu traiesc intr-o societate in care n-am trecut prin restrictiile din Romania si unde libertatea fiecarui cetatean nu a fost atinsa ! Guvernul a facut recomandări si nu a scos armata in strada !! Si pe Boris nu l-am vazut la chefuri in Downing Street !!!
Noi nu contestam ca virusul exista, incetati cu propaganda asta, noi spunem doar ca drepturile si libertatile cetățenești nu pot fi ingradite dupa cum bate vantul ( chiar purtator de virus )! Si cred ca pe mine nu ma poti acuza de propaganda psdista ! Unde dracu e Romania normala de care tot am auzit ?
Si sa terminam cu acuzatiile aste de popor needucat , nu suntem chiar prostii lumii ! Asa am fost modelati in ultimii 100 de ani de comunism si neocomunism ! Te salut si sper sa nu imi porti pica pentru randurile astea !!”

”Cred ca in locul acestor „articole” care nu fac altceva decât să inducă panica, ar trebui, prin funcția si specializarea pe care o aveti, sa ne învățati ce si cum sa facem pentru a trăi cu acest virus. Pentru că este clar, după cum ne spuneti, nu vom scapa de acest virus. Deci trebuie sa trăim cu el. Stările acestea de alertă sau de urgență, este clar, nu sunt o soluție pentru că ne omoară economia, afacerile si viitorul….”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău