Două decese asociate COVID și 22 de noi cazuri în Prahova în ultimele 24 de ore. Bilanțul din 11 iulie

1

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat un nou record de îmbolnăviri: 698 de cazuri, în ultimele 24 de ore. Dintre acestea 20 au fost raportate în Prahova, iar în același interval doi pacienți au decedat.

Comunicatul Prefecturii Prahova

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 732 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 35 au decedat, iar 161 au fost declarate vindecate și externate.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociat COVID 19 sunt: un bărbat (56 de ani) , internat pe 27 iunie, decedat pe 08 iulie și care suferea de boala cardiacă ischemică, infarct miocardic acut, HTA, diabet zaharat tip II și etilism cronic și un bărbat (80 de ani), internat pe 02 iulie, decedat pe 09 iulie și avea HTA.

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 15 pacienți.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Pe parcursul zilei de 10 iulie, au fost efectuate verificări la 240 de persoane dintre cele care aveau recomandare de izolare la domiciliu, alte 328 au fost legitimate, iar 230 de șoferi au fost opriți în trafic în vederea efectuării controalelor specifice acestui context. Au mai fost verificate și 47 de societăți comerciale.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 78 de sancțiuni, în valoare de 21910 lei.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Multumim politicienilor (se stiu ei care !) pentru cresterea cazurilor de imbolnavire ! Doar relaxare…fara restrictii, fara sanctiuni, fara constrangeri… CCR are pe constiinta multe din decesele din ultimele zile. Sarman popor …

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău