În Parcul Municipal Vest a reapărut Orășelul Copiilor. ”Țineți locurile de joacă închise, dar montați tiribombe?” Reacția primarului Dobre

0

În Parcul Municipal Vest din Ploiești au fost montate mai multe instalații de distracție, în contextul în care autoritățile locale au făcut apel la populație să evite locurile aglomerate.

În incinta parcului au fost montate majoritatea ”tiribombelor” de la orășelul copiilor de la sărbătorile de iarnă trecute.

Situația a fost taxată de senatorul Radu Oprea, candidat la Primăria Ploiești, pe pagina sa de Facebook:

”PNL-iștii fac ce au învățat de la Orban! În timp ce numărul de îmbolnăviri cu Coronavirus crește in Ploiești, la Parcul Municipal Vest se amplasează tiribombe. Îi spun Primarului PNL din Ploiești să se trezească și să oprească amplasarea parcului de distracții care poate genera, în lipsa unor măsuri de protecție adecvate, noi îmbolnăviri. Sănătatea ploieștenilor este cea mai importantă, nu afacerile cu pacănele și parcurile de distracție”.

Mai mulți ploieșteni au comentat la postarea respectivă, unul dintre ei întrebându-se, pe bună dreptate, dacă locurile de joacă sunt închise de ce se montează tiribombe în parc?

La scurt timp a apărut și o reacție, tot pe Facebook, a primarului Adrian Dobre.

”Nu am aprobat nicio astfel de acțiune în Parcul Municipal Vest!
Ieri, am primit mai multe convenții la semnat și imediat am convocat Direcția de Sănătate Publică Prahova, Jandarmeria, Poliția Locală etc. Nu am aprobat niciun eveniment.
Siguranța ploieștenilor este pe primul loc pentru mine, nu aș pune niciodată în balanță sănătatea lor cu desfășurarea unui eveniment.
În ceea ce privește prezența tiribombelor respective în parc, fără ca eu să fiu anunțat, voi lua măsurile care se impun” a anunțat edilul.

Dobre nu a ratat ocazia de a ataca PSD-ul local.

”Înțeleg că a început campania, înțeleg și nevoia unor candidați la Primăria Municipiului Ploiești de a “se agăța” de orice pentru a câștiga un capital de imagine.
Dar le fac o recomandare: informați-vă corect, domnii mei, înainte să aduceți acuzații false!”

O întrebare, totuși, rămâne: Cum a fost posibilă montarea de tiribombe ILEGALE în cel mai mare parc din Ploiești fără știrea primarului?

FOTO  ”Tiribombe” montate în Parcul Municipal Vest fără acordul primarului Dobre (sursa: Facebook/Radu Oprea)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău