20 de persoane reținute în cazul furturilor de produse de lux din Aeroportul Henri Coandă. Perchezițiile au avut loc în Prahova, Ilfov și București

Au fost 28 de descinderi ale polițiștilor, în cursul zilei de joi. Vineri, cele 20 de persoane reținute vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Alte 38 au fost plasate sub control judicar în cazul furtului de produse de lux de la Aeroportul ”Henri Coandă”, în care joi au avut loc 28 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, prejudiciul fiind de aproximativ 800.000 de euro.

”Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulţi angajaţi ai unei societăţi comerciale, ar fi sustras sau însuşit produse alimentare, produse cosmetice, parfumuri, produse de marochinărie, bijuterii, ceasuri şi alte produse destinate comercializării la bordul aeronavelor. Bunurile în cauză ar fi fost comercializate de către alte persoane, care ar fi avut cunoştinţă despre provenienţa ilicită a acestora”, a precizat Poliţia Capitalei.
Pe lângă angajații de la CN Aeroporturi Bucureşti şi Dnata Catering SRL, implicați în furturile de la Otopeni, Parchetul Militar a inclus în cercetare și militari, dar și angajați ai IGSU.
Citește știrea inițială AICI.
Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596