Măsură fără precedent. Trei subunități de pompieri din Prahova, închise din cauza unui focar de COVID-19!

0

Focarul de coronavirus de la ISU Câmpina, unde zece angajați au fost depistați pozitiv la testele pentru COVID, a determinat autoritățile să ia măsuri fără precedent în sistemul pentru gestionarea situațiilor de urgență din Prahova.

Toate subunitățile de pompieri din Câmpina, Plopeni și Băicoi au fost închise, iar toți angajații au fost izolați la domiciliu, împreună cu familiile lor.

Mai mult, fiecare salariat al Detașamentului 3 a fost sunat de un reprezentat al DSP Prahova, care i-a comunicat să nu părăsească domiciliul timp de două săptămâni, indiferent care va fi rezultatul testului COVID efectuat în această dimineață.

”Timp de două zile am umblat liberi, iar acum ne spun să nu părăsim domiciliu. Ciudat este că și dacă testul va ieși negativ tot vom sta în izolare” ne-a transmis, sub protecția anonimatului, unul dintre angajații ISU Prahova testați pentru COVID-19.

În total sunt peste 150 de persoane afectate de această măsură fără precedent.

Din cauza acestei situații, timpul de intervenție în cazul unui incendiu din zonele respective va crește considerabil pentru că vor fi trimise mașini cu echipaje de pompieri din Ploiești.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău