Focar nou de coronavirus în Prahova. Ancheta epidemiologică se extinde din Câmpina la Plopeni și Băicoi

Zece angajați ai detașamentului ISU de la Câmpina au fost confirmați cu COVID-19, în urma repetării testelor.

Toți au fost internați deja la spitalul de boli infecțioase din Ploiești, unde primesc tratament de specialitate.

Ancheta epidemiologică s-a extins și la unitățile ISU din Plopeni și Băicoi, în total fiind testate peste 100 de persoane.

Dacă vor fi depistate numeroase persoane asimptomatice există posibilitatea izolării acestora la domiciliu, alături de familiile lor.

Reamintim că de la începutul epidemiei și până ieri, la nivelul județului Prahova, 133 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șase au decedat, 92 au fost declarate vindecate și externate.

La secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești se află patru persoane confirmate cu COVID-19. Două dintre acestea sunt în stare gravă, fiind ventilate mecanic.

 

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. focarul nu e nou.. e vechi..
    pentru a detecta oameni infectati e nevoie sa faci teste.. din 3000 de teste care nu sunt facute pe 3000 de oameni, sunt facute pe mai putini oameni, nu ai cum sa detectezi cazurile..
    chiar credeti ca in prahova sunt doar 100 si ceva de infectari? cand o sa avem macar 20-30 mii de teste individuale o sa stim cat de cat..

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău