Reacția ploieștenilor cu privire la deplasarea angajaților Primăriei la Lisabona: „Să meargă la Oradea, Timișoara și Cluj într-un schimb de experiență! Nu să facă turism”

Vestea că 10 angajați ai Primăriei Ploiești se pregătesc de o deplasare la Lisabona a trezit un val de reacții din partea ploieștenilor în contextul în care municipiul nu arată nici pe departe la nivelul unui oraș european. Un cititor le recomandă celor din administrația locală să meargă în schimbul de experiență la Oradea, Timișoara și Cluj.

Primăria Ploiești a lansat o nouă licitație pentru achiziționarea serviciilor de organizare a deplasării, după ce la prima încercare au intervenit restricțiile de circulație care urmare a pandemiei Covid-19.

Citește și: Primăria Ploiești nu renunță la schimbul de experiență de la Lisabona. Pe angajați nici Covid-19 nu-i mai sperie

Reacția ploieștenilor nu a întârziat să apară. Un cititor al Observatorulph.ro le recomandă celor din Primăria Ploiești să ia în calcul mai bine o deplasare la Oradea, Timișoara și Cluj, orașe care arată cu mult mai bine față de Ploiești.

„Să meargă la Oradea, Timișoara, Cluj într-un schimb de experiență! Nu este nevoie să meargă la Lisabona să facă turism!”, a scris unul dintre cititorii Observatorulph.ro pe pagina de Facebook.

Reacția ploieștenilor:

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău