Termoscannere la sediile SPFL Ploiești – FOTO

0

Trei dintre sediile Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești au fost dotate cu termoscannere pentru verificarea temperaturii, în contextul măsurilor dispuse pe perioada stării de alertă.

Trecerea la starea de alertă a adus noi obligații pentru instituțiile publice cu privire la instituirea măsurilor de limitare a răspândirii Covid-19.

Una dintre obligații, pe lângă purtarea măștilor în spațiile închise, vizează măsurarea temperaturii înainte de accesul în instituție, atât pentru persoanele care se prezintă la ghișee, cât și pentru angajați, accesul fiind permis persoanelor care au o temperatură mai mică de 37,3 grade Celsius.

SPFL Ploiești a achiziționat trei termoscannere special în acest scop.

„Cele trei termoscannere pentru măsurarea temperaturii au fost amplasate unul la sediul de pe strada Basarabi, unul la sediul de pe Bulevardul Independenței și unul la sediul de pe Șoseaua Vestului. Ele înregistrează numai temperatura și vor fi folosite numai pentru funcția de control acces, atât pentru angajați, cât și pentru celelalte persoane care vin la sediu”, a precizat Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiești.

De dimensiunea unei tablete, fiecare aparat a costat 7.260 de lei, la care se adaugă TVA.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău