Caravana Teatrului de Animație Imaginario, în Ploiești, de Ziua Internațională a Copilului – FOTO

0

Personajele din universul Teatrului de Animatie Imaginario au pornit, de 1 Iunie, într-o călătorie menită să aducă zâmbete și voie bună în tot Ploieștiul, de Ziua Internațională a Copilului.

Surpriză pentru copiii din Ploiești. De ziua lor, micuții se pot întâlni, pe străzile orașului, cu personajele de poveste și cei mai îndrăgiți eroi din spectacolele Teatrului Imaginario, aflați la bordul unei caravane.

„Pentru că am avut răbdare și am sperat împreună că totul va fi bine, astăzi, de 1 iunie, ne putem bucura de prima noastră întâlnire după mult timp și mai mult decât atât putem spera la întâlniri chiar în fața scenei, la spectacol. Vă așteptăm la spectacolele Teatrului ,,Toma Caragiu” care se vor desfășura în aer liber în diverse locuri din oraș: Parcul Municipal Vest, Parcul Bucov, curtea Imaginario, pietonalul din fata teatrului, spatiile unor sponsori. Dacă locul unde se roagă doi oameni se poate numi biserică, atunci locul unde se joacă un spectacol se poate numi teatru. Ne bucuram că aceasta primă ieșire la public are loc de 1 iunie și, măcar puțin, în felul acesta ne putem întâlni cu o parte din spectatorii noștri. La multi ani, dragii noștri mici spectatori! La multi ani tuturor copiilor, mici și mari!”, este mesajul transmis de Mihaela Rus, directorul Teatrului Toma Caragiu din Ploiești.

Caravana poate fi văzută astăzi în două intervale orare 11.00-13.00 și ora 17.00-19.00 pe traseul: Teatrul Toma Caragiu (sala mare) – Gara de Sud – Bulevardul Mărășești- Cartier Mihai Bravu – Teatrul Toma Caragiu.

Foto – Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău