Accident grav cu doi bicicliști pe DJ 218, la Vâlcănești. Au „reușit” să intre unul în altul – UPDATE

Accidentul a avut loc, sâmbătă seară, pe DJ 218, pe raza localității Vâlcănești, după ce doi bicicliști au intrat, frontal, unul în altul.

UPDATE 18.37: Din primele verificări, se pare că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care se deplasa pe bicicletă pe DJ 218, pe direcția Cosminele către centrul localității Vâlcănești, pe contrasens, ajungând la intersecția cu un drum lateral, a intrat în coliziune cu un alt tânăr care circula tot pe bicicletă.

Bărbatul de 31 de ani a fost proiectat pe partea carosabilă. În urma impactului se pare că bărbatul a fost rănit grav, necesitând transportul la spital.

În cauză, potrivit IJP Prahova, cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Știre inițială

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Se pare că accidentul ar fi avut loc după ce bicicliștii ar fi intrat unul în altul.

În urma impactului, unul dintre bicicliști a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, având în vedere leziunile suferite.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău