Tânărul accidentat mortal de tren în Prahova era elev al Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria”. Colegii și profesorii sunt marcați și îndurerați

0

Accidentul feroviar mortal a avut loc duminică seară, în jurul orei 21.15. Victima, un tânăr în vârstă de 18 ani, era elev al Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești.

Este doliu la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești după tragedia care a avut loc duminică seară.

Tânărul în vârstă de 18 ani, de fel din Ploiești, victima accidentului feroviar de la Florești, era elev în clasa a XI-a, profil matematică – informatică, la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”.

Profesorii îl descriu ca pe „un elev la locul lui, care participa la activitățile unității de învățământ, dar și la activități extrașcolare. Nu avea note proaste și nu avea nici absențe”.

Vestea despre tragicul eveniment i-a marcat și îndurerat pe cei care l-au cunoscut și nimeni nu își poate închipui cum anume s-a produs tragicul eveniment.

Citește și: Prima ipoteză privind accidentul mortal de tren produs în Prahova. Victima avea 19 ani

Potrivit primelor date, tânărul a fost accidentat mortal de trenul Regio nr. 3012, care circula pe relația de cale ferată Brașov – București, între stațiile Florești – Buda.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, potrivit IJP Prahova, continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău