Furt de iezi, în miez de noapte, în Dițești

0

Un bărbat și doi minori au fost depistați de o patrulă de jandarmi pe raza localității Dițești, în timp ce se deplasau cu o căruță în care erau și trei iezi, iar din primele cercetări s-a constatat că animalele au fost furate de la o societate din zonă.

Cele trei persoane au fost depistate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.10, într-o căruță, pe strada Franceza Mare, pe sensul de mers către DJ 720.

În căruță se aflau un bărbat și doi minori în vârstă de 13 ani, respectiv 15 ani, dar și trei iezi.

„În urma verificărilor efectuate, persoana adultă a declarat că a cumpărat animalele de la cei doi minori pentru suma de 100 ron. Ajungând la domiciliile minorilor, lucrătorii jandarmi au discutat cu părinții acestora care au declarat ca nu dețin aceste animale. Ulterior aceștia au recunoscut că au sustras animalele din incinta unei societăți din apropiere. Persoanei adulte i-au fost întocmite actele de sesizare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 229 din Codul Penal, iar animalele au fost predate persoanei vătămate”, a precizat IJJ Prahova.

Bărbatul și documentele întocmite au fost predate organelor de urmărire penală, pentru continuarea verificărilor, a mai anunțat IJJ Prahova.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău