Salutul militarilor din Prahova pentru unitate împotriva COVID-19. FOTO

Gestul unui bătrân ajutat de militari cu alimente a devenit un salut al forțelor MApN care simbolizează unitatea românilor în lupta împotriva COVID 19.

Postarea pe Facebook a Bazei 2 Logistică Valahia:

Suntem împreună! Două cuvinte simple ce pot fi cheia unei mari victorii dacă sunt înțelese!

În această perioadă vorbim tot mai des despre distanțare socială, separare fizică, evitare a interacțiunii…(într-adevăr concepte ce diminuează efectul devastator al noii temeri globale)…însă..cred ca este cazul să ne amintim și de partea de unitate …practic singurul concept ce a funcționat în toate marile victorii ale istoriei.

Zilele trecute, în cadrul unei misiuni umanitare întreprinsă în județul Iași de către Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”, unde mai multe persoane defavorizate s-au bucurat de unele alimente oferite, a fost imortalizat într-o poză gestul unuia dintre bătrâni.

În urma salutului milităresc oferit de echipa armatei, s-au primit aplauze, astfel fiind surprins într-o fotografie un semn ce poate deveni simbolul ce ne poate aduce victoria în această luptă din zilele noastre. Această împreunare a mâinilor deasupra capului poate reprezinta pe de o parte unele mulțumiri concretizate în aplauze și pe cealaltă parte imaginea unității!

Și mai important este că această formă de manifestare ce o putem transmite de la unul la altul, ne va putea aduce aminte de proveniența acesteia: un gest nobil transformat în recunoștință!

Începem din Ploiești prin transmiterea acestui gest simbolic al unității și facem apel la toți românii…să țină capul sus.

În această luptă avem eroi, avem ajutoare pentru eroi și avem persoane ce au nevoie și de ajutoare și de eroi! În orice categorie te-ai afla trebuie înțeles un singur lucru… vom reuși doar împreună!

Haideți să ridicăm cu toții mainile și să strigăm: „Suntem împreună…pentru ca doar împreună putem reuși!”.
Capul sus, România!

Galerie FOTO

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596