Concert extraordinar al Corului Filarmonicii Paul Constantinescu, în Noaptea Învierii – VIDEO

0

Membrii Corului Filarmonicii “Paul Constantinescu” alături de dirijorul Eduard Dinu, au pregătit un nou cadou muzical pe care îl vor lansa chiar în #NoapteaÎnvierii, începând cu ora 00:30.

Anul acesta, cea mai importantă sărbătoare a creștinilor, Învierea Mântuitorului, stă sub semnul crizei generate de pandemia de coronavirus și, bineînțeles, a restricțiilor de circulație.

Membrii Corului Filarmonicii „Paul Constantinescu” au lansat o nouă invitație online. De data aceasta au pregătit o nouă surpriză muzicală, un concert excepțional, cu un repertoriu vibrant, care, cu siguranță, va aduce multă emoție în sufletele ascultătorilor.

„Sunteți invitații corului să ascultați o lucrare excepțională, realizată și interpretată exclusiv virtual, folosind aceeași metodă pe care au folosit-o și la ultimele lucrări muzicale propuse în ultimele săptămâni: videoclipuri înregistrate de membrii corului și suprapuse de către dirijorul Eduard Dinu, au anunțat membrii Corului Filarmonicii „Paul Constantinescu” pe pagina de Facebook.

Sursă VIDEO – Facebook – Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău