Petrecere ilegală, într-un bloc din Ploiești. Reacția IJP Prahova

1

A fost petrecere mare, aseară, într-un bloc de pe strada Rafinorilor din cartierul ploieștean Mimiu. Doi adolescenți s-au logodit, iar familiile au încins un chef într-o garsonieră din imobilul respectiv. Distracția a fost întreruptă de polițiști, care i-au amendat pe toți participanții majori cu câte 2000 de lei.

Comunicatul IJP Prahova:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public privind faptul că într-un imobil din municipiul Ploiești are loc o petrecere la care participă mai multe persoane, vă comunicăm următoarele:

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că în imobilul menționat are loc o petrecere, la care participă mai multe persoane, respectiv 15.

Față de toate persoanele adulte participante s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea măsurilor impuse prin O.M. 3/2020, cu câte 2000 de lei fiecare.

Întrucât erau prezenți și minori, a fost informată D.G.A.S.P.C.

Facem precizarea că nicio persoană din locație nu se află în izolare.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Vreu sa vad si eu minunea asta: tigan platind amenda. Astia nu platesc nicio amenda, pentru ca, din ajutorul social, ori din alocatia pentru puradei, nu se pot taia bani. Mai am o intrebare: in Mimiu exista blocuri, ca in poza se vad numai cocioabe?

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău