Un milionar din Prahova și-a înjunghiat o directoare, în zona inimii, pe DN 1

0

Un om de afaceri din Câmpina  a fost reținut în această dimineață, după ce a înjunghiat-o pe o directoare a companiei sale, cu mai multe lovituri de cuțit, în zona inimii.

Agresiunea s-a produs în mașina milionarului, pe DN 1. Potrivit Antena 3,  bărbatul reținut este Mihai Tufan, milionar cu o avere de aproximativ 90 de milioane de euro, cu afaceri în producția de energie și distribuția de carburanți, originar din Câmpina.

Comunicatul Poliției Române:

În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere.

În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat.

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat.

Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău