Imagini de la perchezițiile din Mimiu și Bereasca. 11 persoane au fost reținute – VIDEO

0

Polițiștii au organizat, joi, o amplă acțiune în cartierele Mimiu și Bereasca, la care au participat peste 190 de polițiști, jandarmi, militari MApN și polițiști locali, scopul fiind de verificare a modului de respectare a reglementărilor stipulate în ordonanțele militare. În plus, polițiștii au pus în aplicare și șapte mandate de percheziție.

Pe lângă acțiunea de verificare a respectării restricțiilor de circulație, au fost puse în executare patru mandate de percheziție la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

Citește și: Acțiune de amploare a polițiștilor în două cartiere problematice din Ploiești: Bereasca și Mimiu

„Având în vedere evenimentul produs pe strada Palanca din Ploiești, în data de 30 martie a.c., când mai multe persoane au tulburat ordinea și liniștea publică, prin participarea la un conflict și ar fi săvârșit fapte de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare, au fost puse în executare 7 mandate de percheziție la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea acestor infracțiuni”, a anunțat IPJ Prahova.

De la locațiile vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente, precum: săbii, topoare, macete, bâte, cuțite, cagule și sticle incendiare.

„13 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. În urma administrării probatoriului, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentate unității de parchet cu propunere legală”, a mai precizat IPJ Prahova.

Forțele de ordine au legitimat peste 400 de persoane și au controlat 273 de autovehicule și au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale, dintre care 25 au fost pentru nerespectarea retricțiilor de circulație și 8 pentru alte abateri (Legea nr. 61/1991, OUG 195/2002, Legea 12/1990).

„Valoarea sancțiunilor se ridică la peste 51.000 de lei. Cu ocazia controalelor efectuate au fost confiscate și 620 de țigarete în valoare de 650 de lei”, a mai anunțat IPJ Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău