Starea de urgență va fi prelungită cu încă o lună. Anunțul președintelui Klaus Iohannis

1

Luni, după ora 14.00, președintele României a avut o nouă ieșire publică, anunțând că va emite un decret, prin care starea de urgență va fi prelungită cu încă o lună.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că ca fi necesară prelungirea stării de urgenţă cu încă o lună, iar decretul va fi emis lşa începutul săptămânii viitoare.

Klaus Iohannis a mai declarat că, în comparaţie cu alte ţări, creşterea numărului de persoane afectate de coronavirus nu a fost aşa de mare ca în ţări precum Italia şi Spania, lucru care vine din faptul că România a luat din timp măsuri foarte ferme, dar ”nu este momentul să ne relaxăm”, pentru că nu suntem la vârful epidemiei.

Revenim cu detalii și declarația completă a președintelui Klaus Iohannis.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. De ce vreti sa nenorociti tara?De ce nu puneti carantina numei in localitatile in care aveti astfel de cazuri.Presedinte incompetent si neserios.Nu-i normal.Nu stiti sa gestionati tara.Lasati-ne liberi fara carantina.Numai niste nemernici din administratia nationala,locala si judeteana accepta astfel de restrictii dure.Dati-va demisia in mod urgent si dumneavoastra si Raed Arafat si MarcelVela si Adrian Streinu Cercel si Ministrul Apararii.Nenorocitilor,Hotilor,Pungasilor,Porcilor,Cretinilor!!!Jos cu voi din puterea statului.
    Demisia!!!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău