De ce nu suplimentați autobuzele? Unde sunt polițiștii? Vreți ca Ploieștiul să ajungă precum Suceava?

2

Un ploieștean a reclamat pe adresa redacției aglomerația din mijloacele de transport public din Ploiești, în condițiile în care autoritățile locale au promis suplimentarea autobuzelor și tramvaielor pe timpul stării de urgență.

Sesizarea cititorului:

”Buna ziua, as vrea sa aflu si eu, prin intermediul dvs, ce parere au sefii TCE Ploiesti și Poliției Locale despre ce se intampla acum în transportul public din oraș.

Astazi, cand ma intorceam de la serviciu, in jurul orei 15:00, am asistat la scene care ne-au pus sanatatea in pericol.

In autobuzul intesat de lume erau tot felul de cetateni care aproape sigur circulau fara bilet, faceau galagie, injurau si tuseau ostentativ .

Ce masuri au in vedere autoritățile? Nu am vazut un controlor sau politist in autobuze in aceasta perioada.

Se doreste ca Ploiestiul sa aiba soarta Sucevei? Va atasez cateva poze din autobuz in care se pot observa „măsurile” luate de catre autoritati pentru a preveni raspandirea virusului COVID-19”.

Observatorulph.ro solicită public conducerii TCE și Poliției să ia măsuri pentru ca astfel de situații să nu se mai repete în transportul public ploieștean.

 

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Nu te mai increde in acest microb ca e o minciuna marcata din China ca sa ne puna in panica sa ne ia totul.Ne minte pe toti conducerea presedintiei si guvernului cu acest virus pentru ca multi se incred in minciunile venite de la straini.Intratul in alerta face mai mult rau decat bine.Nu va mai incredeti in minciunile preluate din alte state si nici in minciunile autoritatilor locale si nationale.Numai asa vom reduce numarul de decese

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău