Urmărire ca-n filme între Brașov și Sinaia. Un șofer beat, arestat ulterior, a fugit de Poliție

0
urmarire-brasov_63f88.png

urmarire-brasov_63f88.png

Urmărire ca-n filme în această dimineață între Brașov și Sinaia. Polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un participant la trafic că între Predeal și Brașov circulă o mașină condusă de un șofer posibil beat.

Incidentul a fost reclamat în jurul orelor 05.05 iar polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Brașov și un echipaj mixt format din politisti din cadrul Poliției Municipiului Săcele și un jandarm din cadrul IJJ Brașov, au constituit filtre rutiere în zona Dârste pentru oprirea conducătorului auto.

”La vederea echipajelor, conducătorul auto a schimbat direcția de deplasare, îndreptându-se către Predeal, apoi spre jud. Prahova, echipajele de poliție, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice ale autospecialelor, procedând la urmărirea autovehiculului în cauză.

Conducătorul auto a trecut de două filtre ale IPJ Prahova, în Bușteni și Sinaia, fiind oprit de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, pe un drum forestier de pe raza Stațiunii Sinaia, jud. Prahova.”, se arată în comunicatul IJP Brașov.

Citește continuarea și vezi video pe Observatorulbv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here