Dezinsecţie, dezinfecţie și deratizare în școli, spitale și mijloacele de transport în comun din Ploiești

0
19
0_40632.jpg

0_40632.jpg

Până pe 23 februarie în Ploiești se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecţie, deratizare în spaţiile închise ale clădirilor instituţiilor publice aflate în subordinea Consiliului Local (unităţi de învăţământ, spitale, adăposturi şi alte instituţii publice), precum şi servicii de dezinfecţie la mijloacele de transport în comun.

Substențele folosite de angajații Coral Impex sunt: 

– Super Killer 25 EC, în activitatea de dezinsecţie, având substanţa activă cipermetrină, cu diluţia şi norma de aplicare indicate în avizul sanitar emis de Ministerul Sănătăţii; timp de acţiune a soluţiei insecticide maxim 24 ore;

– Performant D, în activitatea de dezinfecţie, având substanţa activă Alky dimethylbenzyl ammonium chloride, cu diluţia şi norma de aplicare indicate în avizul sanitar emis de Ministerul Sănătăţii; timp de acţiune a soluţiei dezinfectante maxim 60 de minute;

– Agrorat Wax Block, în activitatea de deratizare, având substanţa activă brodifacoum, respectând norma de utilizare indicată în avizul sanitar/certificatul de recunoaștere mutuală.

Suplimentar pot fi utilizate şi alte substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III) şi Xi (gr. IV) de toxicitate.

Informăm populaţia că au fost transmise către toate unităţile de învăţământ, măsurile de informare şi prevenire a intoxicării cu substanţe dezinfectante, insecticide şi raticide utilizate în activităţile de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, precum şi documentele produselor utilizate, emise de Ministerul Sănătăţii, activităţile fiind programate de comun acord cu conducerile unităţilor, se mai arată într-un comunicat de presă al firmei Coral Impex SRL.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here