nea-petrica-jandarmi_a53b1.jpg

Ziua lui Nea Petrică, un ploieștean care și-a pierdut mai multe documente în zona Halelor Centrale din Ploiești, a fost „salvată” de un echipaj de jandarmi din cadrul grupării mobile Matei Basarab Ploiești. 

Totul s-a întâmplat vineri în jurul prânzului. Echipajul de jandarmi care se afla în patrulare în zona centrală a găsit mai multe documente personale: un permis de conducere, un buletin și talonul unei mașini.

Prin mijloace specifice, oamenii legii au reuști să dea de urma persoanei care le-a pierdut și așa l-au întâlnit pe „Nea Petrică”:  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru domnul din videoclip (sau Nea' Petrică ne-a rugat să-i spunem) astăzi este o zi norocoasă.

Dacă nu ar fi fost colegii noștri prin zona Halelor Centrale, și-ar fi putut pierde permisul, cartea de identitate și talonul mașinii. S-a bucurat să fie întampinat de jandarmii ploieșteni aducându-i actele pierdute.

Gest frumos din partea colegilor și pentru asta îi felicităm! O zi frumoasă Nea' Petrică” au scris reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești pe pagina de facebook.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg