furt-biserica_a10fc.jpg

Un furt și o tentativă care au avut loc la sfârșitul anului în Ploiești și la începutul anului la Albești și care până zilele trecute erau cu „autor cunoscut” au fost elucidate de polițiști. Spre surpriza anchetatorilor, autorii sunt minori. 

Astfel, potrivit IPJ Prahova, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție au identificat autorii furtului unei sume de bani din incinta unei biserici, faptă comisă la data de 18.11.2019.

În cauză este vorba despre trei minori, cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani iar în prezent, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Albești Paleologu au reușit identificarea autorului unei tentative de furt din locuință, faptă săvârșită la data de 17.01.2020.

În cauză, s-a stabilit că este vorba despre un minor din localitate, în vârstă de 15 ani. Cercetările sunt continuate de către polițiștii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

foto ilustrativ

sursa foto: banatulazi.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg