beat-magureni_f6831.jpg

În noaptea de 12-13 februarie, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost depistat circulând la volanul unui autoturism, pe raza comunei Măgureni.

Din verificări s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și avea o valoare a alcoolemiei de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, autoturismul se afla în posesia sa pentru efectuarea unor reparații, iar proprietarul acestuia nu avea știință despre faptul că bărbatul îl conduce pe drumurile publice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

Cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului s-au ales și alți doi conducători auto depistați la volan băuți, pe raza localităților Câmpina și Gura Vitioarei. Aparatul etilotest a indicat în aceste cazuri o valoare de 0,63 și respectiv 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg