perchezitii-starchiojd-posesti-furt-alimente_76909_e93f2.jpg

Joi, 13 februarie, polițiștii Sectiei de Politie Rurală Bălțești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Valenii de Munte, au efectuat 4 percheziții pe raza localităților Gura Vitioarei si Măgurele, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infractiuni de furt calificat sau care ar fi dobândit bunuri provenite din săvârșirea acestora.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2019 - ianuarie 2020, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unor locuințe situate pe raza comunei Măgurele, de unde au sustras sume de bani si bijuterii.

Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 10.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe obiecte ce par a fi fost folosite în activitatea infracțională (articole vestimentare, diverse unelte).

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

perchezitii-starchiojd-posesti-furt-alimente_76909_1afbd.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg