IMG_20191226_223455_afd11.jpg

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Ploiești este cercetat penal de poliție pentru furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere. Tânărul a reușit să comită două infracțiuni într-o singură zi și totodată să părăsească locul unui accident în care a fost implicat. 

Comunicatul Poliției Prahova 

Duminică, 9 februarie, pe strada Gârlei din municipiul Ploiești a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate două autoturisme, iar unul dintre conducătorii auto a părăsit locul producerii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cursul zilei de ieri, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea unui ploieștean în vârstă de 17 ani, care ar fi sustras cheile unui autoturism care aparține fratelui său, pe care l-a condus pe drumurile publice, fără știrea acestuia și fără a poseda permis de conducere, aspecte ce au condus la producerea evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere  și furt în scop de folosință.

sursa foto: arhivă - caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg