hqdefault_41b22_51ae8_e01b9.jpg

Imaginile în care o profesoară de biologie de la școala Nichita Stănescu din Ceptura îi jignește pe elevi nu au rămas fără urmări. Inspectoratul Școlar Prahova, dar și IJP Prahova au deschis anchete, cea din urmă soldându-se cu deschiderea unui dosar penal pentru putare abuzivă.

IPJ Prahova: ”Având în vedere informațiile apărute în spațiul online cu privire la comportamentul unui cadru didactic din cadrul unei unități de învățământ din localitatea Ceptura, suntem abilitați să vă comunicăm următoarele:
În urma vizionării imaginilor, polițiștii au stabilit faptul că evenimentul s-a produs în incinta școlii gimnaziale din com. Ceptura, sat Ceptura de Jos, jud. Prahova .

Cadrul didactic implicat în incident a fost identificat, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mizil.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surse din școală susțin că profesoara a fost provocată de un elev din clasa a șaptea care i-a adresat cuvinte și semne obscene. Elevul-problemă este cunoscut în unitatea de învățământ pentru abaterile disciplinare, având și media scăzută la purtare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg