Și-a omorât soția, deși avea ordin de protecție. Criminalul a încercat să se sinucidă

0
politia-nu-treceti.jpg-2_e5184.jpg

politia-nu-treceti.jpg-2_e5184.jpg

Vineri dimineața, în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.

IPJ Ilfov: ”Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. Echipajul ambulanței a declarat decesul victimei.

Agresorul nu a fost găsit la locul crimei, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.

Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe langă Tribunalul Ilfov.”

politia-nu-treceti.jpg-2_72bfc.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău