ZDdjN2UzNTI5MDM4ZGQxZjkwMzE4ZmE0MjNlZDNjZDY.thumb_939a6.jpg

Miercuri, 5 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 12 percheziții pe raza municipiului, 3 la sediile unor societăți comerciale și 9 la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată și furt calificat.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2019 - prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din societăți comerciale, pe timpul nopții, în unele cazuri ar fi exercitat acte de violență pentru păstrarea bunurilor furate.
De la locațiile vizate au fost ridicate în vederea confiscării mai multe bunuri (acumulatori auto) susceptibile a proveni din activitatea infracțională.

9 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, fiind puse în executare și 5 mandate de aducere.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 178.000 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Activitățile beneficiază de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

sursa IPJ Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg