impact_3fe48.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat aseară articolul ”Cancer în Prahova! Sute de alerte privind otrăvirea populației cu benzen, ignorate de autorități complice!”, zeci de cititori au reacționat.

Observatorulph.ro a publicat ieri doar o parte din sutele de adrese conținând date alarmante despre poluarea aerului din aglomerarea urbană Ploiești transmise de Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Prahova în intervalul 2017 – 2019 către organisme cu atribuțiuni de control și intervenție au fost complet ignorate de cele din urmă.

Complicitatea autorităților de mediu, locale și județene i-a înfuriat pe cititori, care au reacționat dur pe pagina de Facebook a ziarului, unde articolul nostru a avut un impact uriaș: peste 35.000 de persoane!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată câteva din reacțiile prahovenilor otrăviți cu știința și complicitatea autorităților:

Adina Anghelescu Ar trebui toți locuitorii ,sa ne asociem într.un dosar si sa dam in judecata Primăria( ptr ca nu reacționează si închide ochii), si bineînțeles,firma ce poluează!!!😠😠😠😠 Nu se poate așa!!!

Luciana Ichim Adina Anghelescu Mă asociez De 3 ani sufăr de astm bronsic de la poluare și boxele la mașini

Alina P Voica Lucrez intr o localitate la aproximativ 20 km de ploiesti..noaptea miroase foarte tare a gaz sau dzeu stie a ce

Iulian Marinica Și acum aerul este irespirabil lângă comb.Brazi!!!

Dumitru Dinu Fapte că de vorbit vorbim degeaba.

Magda Dan CRIMINALII

Mihaela Harcan Primăria, Consiliul județean,Garda de mediu aude,vede? Că noi degeaba auzim,vedem,gustăm aerul poluat

Andrei Ionescu In tot Ploiestiul este poluare...

Lepadatu Petre Ionut Veniti in Tatarani sa vedeti cum miroase seara si dimineata!

Catalin Adrian Tudor Va poftim cu drag sa va luati portia zilnica ca noi! Chiar in Brazi sau Mihai Bravu v-as caza 1 an. Platesc eu chiria. Sa vedem cu cate boli plecati de aici. Aerul de Bucuresti este aer de munte pt noi, daca nu stati aici nu aveti de unde sa stiti, asa ca mai bine v-ati abtine de la cometarii

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg