973f6c09-564a-4404-bc7f-950740d45c7e_9dead.jpg

Mihai Baciu, colonel în rezervă în cadrul Inspectorului Județean de Poliție Prahova și profesor în cadrul școlii de poliție Vasile Lascăr de la Câmpina, a murit astăzi, 3 februarie 202o. Anunțul a fost făcut de colegii acestuia din conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. 

„În numele polițiștilor prahoveni, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova anunță cu regret trecerea în neființă, în această dimineață, a Col.(r) BACIU MIHAI. Acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul Serviciului Rutier, a predat limba franceză în cadrul Școlii de agenți de poliție Vasile Lascăr Câmpina și a deținut funcția de șef al Secției nr. 2 Poliție Ploiești, fiind un bun coleg, profesionist și familist respectat.

Trupul neînsuflețit va fi depus, mâine, 04 februarie 2020, la Catedrala Sf. Ioan din municipiul Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Slujba de pomenire va fi oficiată joi, 06 februarie a.c., ora 12:00, iar înhumarea va avea loc la cimitirul Mihai Bravu din municipiu.

Întregul colectiv al inspectoratului transmite familiei sincere condoleanțe și gânduri de compasiune, alăturându-se celor care îi aduc un ultim și pios omagiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” transmit colegii colonelului prahovean. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg