pietris_bfd37.jpg

Un șofer a suprins imagini revoltătoare pe DJ 155, care traversează pădurea de la Păulești. Gropile formate la câteva luni după extinderea drumului județean au fost astupate de drumari cu pietre!

Un cititor ne-a trimis imaginile cu mesajul ”Bolovanii din gropi au devenit proiectile pe carosabil!”, riscul ca pietrele să ajungă în parbrizul sau caroseria mașinilor care circulă pe tronsonul respectiv fiind uriaș.

Invitat în emisiunea ”Observatorulph.ro LIVE”, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a recunoscut că extinderea DJ 155 a fost una provizorie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Am preferat o soluție de compromis pentru că exista riscul producerii unor accidente grave la întâlnirea a două tiruri. Pentru a moderniza ca la carte drumul respectiv înseamnă parcurgerea unor etape birocratice care durează până la doi-trei ani” a declarat Toader.

VIDEO

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg