NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9NjM2NGNjY2Y5MDZiOGNmOTVhNzE4YmE0MThjOWUzYjg.thumb_11a05.jpg

Noaptea trecută, un bărbat de 49 de ani a fost găsit mort sub podul CFR dintre Bănești și Poiana Câmpina. Acesta își abandonase mașina după ce se răsturnase într-o râpă. Polițiștii nu exclud varianta sinuciderii.

Comunicatul IJP Prahova:

În urma verificărilor efectuate, în afara localității Bobolia, pe sensul de mers către Măgureni, a fost descoperit un autoturism într-o râpă, la aproximativ 20 de metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație abundentă. În habitaclul acestuia nu se afla nicio persoană, polițiștii stabilind că vehiculul aparține unui bărbat de 49 de ani din comuna Măgureni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și După ce a scăpat teafăr dintr-un accident rutier, un prahovean s-a sinucis sărind de pe un pod CFR. UPDATE

S-a constituit o echipă de căutare, care, la o distanță de aproximativ 2 km, sub podul CFR situat la limita dintre comuna Bănești și Poiana Câmpina, pe un drum neasfaltat, a descoperit un bărbat, identificat ca fiind proprietarul autoturismului susmenționat.

Acesta a fost declarat decedat de cadrele medicale sosite la fața locului, trupul neînsuflețit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă,cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg