arestat-2-1-968x460_2a52d.jpg

Un tânăr de 18 ani, care conducea fără permis prin Ploiești, a încercat să scape cu ajutorul rudelor, care l-au ascuns într-un imobil.

Comunicatul IJP Prahova:

Vinerea trecută, în jurul orelor 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Poiești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui auto condus de un tânăr.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta a oprit pe partea stângă a carosabilului, în dreptul unui imobil, refuzând să prezinte documentele organelor de poliție.

Din imobilul respectiv au ieșit mai multe persoane, care au permis conducătorului auto să intre, acesta fugind ulterior. Polițiștii sosiți la fața locului au reușit identificarea și depistarea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 18 ani din Ploiești, care a comunicat faptul că a sustras cheile autoturismului fără știrea proprietarului, respectiv a unchiului său.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg